dinsdag 13 december 2011

Kruidvat nagellakremover met een pompje

Ik kreeg de tip over nagellakremvoer van de Kruidvat. Heel handig met een pompje. Dit is erg handig als je maar 1 hand vrij hebt. Met een wattenschijfje erop drukken,  en je hebt precies genoeg remover op het watje.



De verpakking ziet er wel chique uit, het kruidvat merk verpest dat wel.. Als je leest wat er op de verpakking staat is het duidelijk waar het voor is, en wat het is. Namelijk nagellakremover met een pompje. In de winkel was hij moeilijk te vinden, de verpakking ziet eruit zoals alle andere, dezelfde etiket. De nagellak remover bevat geen aceton, dus is ook te  gebruiken op kunstnagels. Wel bevat het glycerin en panthenol.


Als je met een wattenschijfje op het pompje drukt, komt er precies genoeg remover op.Dat is natuurlijk erg handig, en je bent eindelijk af van het geknoei!

Ik heb hem nu 1 keer gebruikt, en mijn eerste indruk is goed. Hij verwijdert mijn nagellak goed, en de geur is erg lekker.Nou, lekker is niet het woord, maar hij ruikt niet oals alle andere remover, vies chemisch. Deze ruikt meer naar Rozen. Dat is natuurlijk wel aangenaam.


Op de achterkant staat een gebruiksaanwijzing.

De nagellakremover met een pompje is te koop bij kruidvat, eigen merk en kost €2,99

Geen opmerkingen:

Een reactie posten