donderdag 15 december 2011

Hema Andre Pejic

Hema is sinds gisteren gestart met een nieuwe campagne voor de mega push-up BH. Naja, daar is  niks bijzonders aan, daar zijn er wel meer van..


Misschien had je het nog niet gezien, maar het model op de bovenstaande foto is geen vrouw.. Maar een MAN! Hema heeft de twintig jarige Andre Pejic uit Servie voor deze reclamecampagne weten te strikken!


Het was afgelopen dinsdag al op tv, want dat is wel erg bijzonder, een man voor een reclame over een mega push up BH! Hier mee wil Hema laten zien, dat de BH zelfs mannen 2 cupmaten grotere borsten geeft. Het is natuurlijk een enorme stunt, maar door alle comotie zit hema helemaal goed, er is veel reclame geweest, en het is wel duidelijk dat de BH echt werkt.
Zeg nou zelf.. isn't she eeeeuh he, gorgeous?!
Hema is de eerste winkelketen in Nederland die met Andre Pejic in zee gaat. Hij is wereldwijd een groot succes, en posseert zowel als man en als vrouw. Andrestaat bekend als een 'androgyne'  model. Dit zijn modellen die geschikt zijn zowel mannelijk als vrouwelijk te poseren.

De bh zal de dames ( en dus ook de heren?!) maar liefst 2 cupmaten groter geven.
                                                       Andre Pejic in het dagelijks leven
Had jij direct gezien dat het geen vrouw, maar een man was? Ik ben heel eerlijk, ik zag het niet! Wat vind jij van deze ludieke reclamecampagne?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten