maandag 30 januari 2012

Limited edition Nymphelia Catrice



Half februari komt er weer een nieuwe limited edition uit van het bekende budget make-up merk Catrice. Zacht en vrouwelijk en toch sterk en sensueel. Dit is de perfecte omschrijving van de Nimfen. Een misterieuze wereld die zweeft tussen de natuur en mystiek - beeldschone godinnen die de krachten van de natuur belichamen. Dit komt tot uiting in het kleurenschema van de Limited edition "Nymphelia by Catrice" Warm, rood, oranje en bruintinten uit het bos worden gecombineerd met groen- en nudetinten die de lente tot leven brengen. Deze natuurlijke, moderne en sensuele make-up collectie is geïnspireerd op de internationale catwalks waar elegante maar ook sterke vrouwen te zien zijn. Nymphelia mystiek - mythisch. Aldus 'CATRICE'


De producten die we in de schappen kunnen verwachten:
Lashes to kill mascara black-green eye opening effect mascara.
adembenemend volume, sensationele lengte en een unieke krul zijn gegarandeerd. CATRICE lashes to kill mascara is onpeilbaar diep zwart-groen is het ultieme wapen voor betoverende ogen die de verleidingskunst van de nimfen beheersen. 01 Black green


Lashes to mystify 
De expressieve Lashes to Mystify maakt ogen extra sensueel. Geïnspireerd door de natuur, geven ze elke vrouw iets unieks en mystieks. In combinatie met de diepe kleuren van de Smokey eyes set en eyeliner in mysterieus groen is dit een perfecte aanvulling op de oog make-up.
Eyeliner pen
Bergen, mossen en weiden - de bijna zwarte eyeliner pen is geïnspireerd op het groen uit de natuur. De mysterieus groene kleur zorgt voor onweerstaanbare en mystieke momenten! De vilten tip zorgt voor een ideale kleurverdeling en een precies accent dat urenlang mooi blijft zonder te vlekken.

Ultimate nail laquer
Ook in deze limited edition kunnen de nagellakjes natuurlijk niet ontbreken.. 
Ultiem langhoudende textuur, ultieme dekking, ultieme glans. De nagellaktinten van Nymphelia zijn geïnspireerd door de kleuren van de natuur en de mystiek van nimfen: warme tinten, als fel rood, bruin en mosgroen worden aangevuld met fascinerend diepgroen dat doet denken aan een mysterieuze waterpoel. Deze rijke kleuren zorgen voor een mooi contrast met elegante, zachte nudetinten. Dankzij het extra brede kwastje, kan de nagellak met slechts één streek nauwkeurig worden aangebracht.
Kleuren:   - 01 Be pool, 
                 - 670 It's rambo No. 5
                 - 670 Fred said red
                 - 710 Dulce & Havanna
                 - 830 Salmon & Garfunkel
Lip colour cream
verbluffende glanseffecten voor de lippen: Lip Colour Cream in drie sensuele kleuren geeft lippen een prachtige, natuurlijke glans. Dankzij de aangename romige textuur, verwennen ze lippen en zorgen ze voor een oogverblinde look. 
kleuren: - 01 spring kiss
              - 02 Blossom
              - 03 Nymph's Glow

Unbeleaf'able blush
Wauw, wat ziet deze blush er mooi uit! 
De gemarmerde Baked Powder Blush geeft de huid een natuurlijke en frisse uitstraling dankzij de combinatie van drie warme tinten - rood, oranje en nude. Het resultaat: een frisse en stralende teint. kleur: 01 Dancing nymph's 
Intensive wet en dry eyeshadow
De gemarmerde Baked Eye Shadows bieden elk een combinatie van drie kleuren voor een heldere en multi-dimensionale look. De interactie van de bruin- en groentinten zorgt voor een prachtige sprookjesachtige look met een krachtige touch. De Intensif'eye Wet&Dry Shadows kunnen droog of vochtig aangebracht worden. Droog creëren de oogschaduwen subtiele effecten en vochtig geven ze een intensere kleur en een krachtig effect. 
Kleuren: 020 Charly's Chocolate Factory  & 040 Have you seen Alice?
Smokey eyes set
Mysterieus, smokey, vol effecten. Met vier optimaal op elkaar afgestemde groentinten en de professionele dubbele applicator met een spons voor de oogschaduw en een kwastje voor de eyeliner. Zo creëer je een natuurlijke en sensuele oogmake-up voor elke gelegenheid!
kleur: 050 Love, peas & Harmony

Ik wou dit toch even met jullie delen, er zitten dingen bij waar ik wel nieuwschierig naar ben, zoals de blush, de oogschaduws, en het smokey eyes setje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten